StreekFonds Krimpenerwaard
winst voor het landschap


Een oer-Hollands veenweidelandschap met de koe in de wei, oude boerderijen, molens en gemalen, weidevogelnatuur, sfeervolle dorpjes en een verscheidenheid aan bedrijven: dat is de Krimpenerwaard.
 
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen van nu straks nog steeds kunnen genieten van de groene weidsheid van het landschap. Daarom ondersteunen we projecten die de Krimpenerwaard duurzaam ontwikkelen en aantrekkelijk houden voor bewoners, bedrijven en bezoekers. Doet u mee?

INVESTEER IN HET LANDSCHAP

Vindt u het ook zo belangrijk dat dat de kinderen van nu straks nog steeds kunnen genieten van de groene veenweidelandschap van de Krimpenerwaard? Help ons de mooie initiatieven die er zijn voor het landschap, te steunen met uw bijdrage.


Investeren in concrete projecten

Het Streekfonds werkt voor de streek en met de streek. Het fonds verbindt partijen, zodat initiatieven uit kunnen groeien tot gezamenlijke projecten en ideeën tot bloei kunnen komen. De projecten zijn realistisch, met grote betrokkenheid door praktische participatie en handen uit de mouwen. Het fonds wil enthousiasme en inzet genereren, wil toegankelijk en concreet zijn. Het landschap van de  Krimpenerwaard is immers een zaak van iedereen.
Via het StreekFonds investeert u in concrete projecten.


Steek de handen uit de mouwen voor de streek

Wilt u ook meehelpen om de Krimpenerwaard nog mooier te maken? De streek kan uw inzet goed gebruiken! Het StreekFonds steunt diverse projecten die naast geld ook vrijwilligers vragen. Om de leefbaarheid in de streek te vergroten, de biodiversiteit te bevorderen of het cultureel erfgoed te behouden. U doet toch ook mee?

Als u ons een mail stuurt nemen we contact met u op om u aan een activiteit of project te koppelen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Rabo Streekrekening

Geld geven zonder geld te geven

De Rabo StreekRekening is een ideale manier om uw maatschappelijke en lokale betrokkenheid te tonen. U geeft geld aan een goed doel, zonder geld te geven.

Zo werkt het:

Over de tegoeden op een Rabo StreekRekening ontvangt u een variabele rente. Daarnaast doneert uw Rabobank jaarlijks 5% over de door u te ontvangen rente aan het StreekFonds Krimpenerwaard. U kunt, als u dat wilt, zelf ook een extra bijdrage leveren door ook (een deel van) uw eigen rente te doneren aan het StreekFonds. Uw bijdrage aan het StreekFonds via de StreekRekening wordt gekwalificeerd als gift en kan in bepaalde gevallen worden aangemerkt als kostenpost.

Meer informatie


ZICHTBAARHEID VAN UW ORGANISATIE

U kunt bijdragen op een manier die niet alleen goed voor u en uw omgeving is, maar ook een zichtbaar, concreet resultaat geeft. Daarbij geeft het StreekFonds uw organisatie of bedrijf, als u dit op prijs stelt, de nodige exposure online en offline. Als ambassadeur van het StreekFonds krijgt u een vermelding op de website en in het jaarverslag van het fonds, wordt uw organisatie waar mogelijk meegenomen in persberichten en publicaties en heeft u het recht om de naam van het fonds te vermelden in uw eigen uitingen.

Wilt u weten welke projecten we dit jaar steunen? Klik hier.

 

IMG 7563

‘Op Stap in de Streek’

Het wandelevenement voor de Krimpenerwaard!

Wat is er leuker dan samen met je gezin, vrienden, kennissen en club- of klasgenoten wandelend de Krimpenerwaard te verkennen?!